A testreszabott megoldások különleges feladatokhoz.

Teljes értékű műhely, amely a legkisebb helyen is elfér.
Akár rendelkezik már járművel, akár csak tervezi annak beszerzését - mi szívesen segítünk Önnek azon járműberendezés kifejlesztésében, amely pontosan illik szükségleteihez és igényeihez. Alakítsuk ki közösen és hatékonyan az Ön rendelkezésére álló teret, miközben optimalizáljuk az Ön munkafolyamatait, hozzáférését és biztonságát.

VW Amarok

A VW Amarok - ez a masszív, összkerékhajtású, nagy teljesítményű jármű - nem csupán látszólag nem ismer határokat, hanem ezen kívül lehetővé teszi a járműberendezés minimális térben való elhelyezését, megfelelve a legnagyobb igényeknek is.

A keménytető két oldalablakán át hozzáférhetünk a fiókos modulokhoz, amelyek egyenként két fiókból állnak. A jármű hátuljánál, a csomagtérajtók mögött egy komplett műhely is elfér. Egyes tárolópolcokat és fiókokat a robusztus teherkihúzónak köszönhetően - igen felhasználóbarát módon - 1 200 mm-rel lehet a raktérből kihúzni.

VW Amarok

Járműberendezés napenergia-ipari szervizjárművekhez.
A napelemek telepítői számára tervezett járműberendezés a napelemek szállításához mozgatható rögzítősíneket, az iparág számára létfontosságú tisztítóberendezésekhez tervezett csatlakozórendszert, valamint teleszkópos rudakat és számos további fontos kiegészítőt - pl. 50 m-es ipari tömlőt, csatlakozókat és keféket - kínál.

Járműberendezés napenergia-ipari szervizjárművekhez

A Piaggio megmutatja variálható járműberendezésünk sokoldalúságát.
A kicsiny, de sokoldalú jármű impozánsan mutatja be azokat a szinte határtalan lehetőségeket, amelyeket egy optimalizált járműberendezés kínálhat.

Piaggio járműberendezés