Minden egyetlen forrásból - számos előnnyel az Ön számára!

Szolgáltatásaink

A rendszerrel szemben támasztott követelmények szigorúak. Fontos szerepet játszik a dizájn, a funkcionalitás, a tömeg és a biztonság; ugyanakkor egyre inkább kerül a teljes értékesítési folyamat a figyelem középpontjába. Ehhez az igényhez kiválóan igazodik a járműberendezés tökéletes harmonizálása, a szkenner-technológia, valamint a Würth mintegy 24 000 értékesítőjétől és több mint 1 300 önkiszolgáló üzletből, illetve a Würth applikációból elérhető támogatás.

Személyes konzultáció és egyedi tervezés

Személyes konzultáció és egyedi tervezés
Szaktanácsadóink a kereskedelem különféle területeit képviselik. E tapasztalattal és a naprakész 3D tervezőszoftverrel gyorsan és komplikációk nélkül állítjuk össze egyedi igényekre szabott berendezéseinket. Az általunk kínált járműberendezés ennek köszönhetően jóval több mint puszta „polcrendszer kerekeken”. Berendezéseink jól megtervezett szállítási és munkavégzési rendszerek. Bemutató járműveinken a különféle megoldásokat a gyakorlatban is.

Mindig az ön közelében vagyunk

Mindig az Ön közelében vagyunk!
Számunkra az ügyfélközeliség nem csupán egy szlogen, a közvetlen fizikai jelenlétnél és elérhetőségnél is jóval többet jelent. Az Orsymobil 140 értékesítési szakértője szinte éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll. Ez mintegy 1 300 önkiszolgáló üzlettel egészül ki világszerte.

Csúcsminőség

Csúcsminőség saját fejlesztés és saját gyártás alapján.
Járműberendezéseinknek számos minőségi jellemzője van. Ezek egyike a tartósság, továbbá az ergonómia és a hatékony munkavégzés támogatása. Ezen felül az alacsony tömeg maximális stabilitással is párosul. Összességében a legmagasabb használati érték - minden egyes napon, nagyon hosszú időn át.

Beszerelés

Beszerelésnél a legjobb minőségű kivitelezést és határidőre történő teljesítést kínálunk.

Ezen kívül szívesen töltjük fel berendezését a Würth minőségi árukínálatából, amely több mint 100 000 termékből áll.

Gyártás

Elkötelezett gyártás a legkiválóbb minőség érdekében.

Járműberendezéseinket házon belül fejlesztjük, gyártásuk pedig a Würth-csoport egy leányvállalatánál történik. Rendszereink fejlesztése a különféle iparágakban tevékenykedő ügyfeleinkkel és számos szakmai háttérterülettel kapcsolatos több évtizednyi tapasztalatot foglal magában. A gyártás során megbízható anyagok felhasználásával csúcsminőségű terméket hozunk létre. Ennek érdekében a legmodernebb technológiát alkalmazó gyártórendszereket - például teljesen automata lyukasztó- és hajlítóközpontokat, valamint ponthegesztő és hegesztőrobotokat - üzemeltetünk. E precíziós technológiának és a minőségbiztosítási rendszer ISO 9001-es szabvány szerinti tanúsításának köszönhetően mindig kiváló minőségű végterméket kapunk. A fejlesztés és gyártás mellett folyamatosan optimalizáljuk környezetvédelmi tevékenységünket is, így például a porfestésnél nem használunk oldószereket, és az ólommentes, valamint higanymentes porfestéket megbízható visszanyerési eljárással kombinálva használjuk.