Átépítené járművét? Megoldjuk!

Tervezés, kivitelezés

A Würth az Ön igényeire szabja kínálatát: ha szükséges, a járműberendezés mellett egyéb kisebb munkákat, például a padlólemez cseréjét is megoldják a Würth szakemberei. Az ORSYmobil lényege tehát, hogy számtalan variációban áll rendelkezésére.

Amennyiben sikerült kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő modulokat és kiegészítőket, továbbá rendelkezik a beépítésre szánt jármű paramétereivel, úgy kollégánk számítógéppel megtervezi és árajánlattal együtt eljuttatja a megadott címre a 3D-s látványtervét a berendezett autónak.

A számítógépes adatbázisunk napra készen tartalmazza a forgalomban lévő haszonjárművek méretezett rajzait, mely lehetővé teszi a beépítésre szánt raktér legoptimálisabb kihasználását már a tervezés stádiumában.

Az elkészült tervrajzok igény szerint változtathatóak az utólag felmerült kéréseknek megfelelően is.

Az elfogadott (megrendelt) tervek szolgálnak a kivitelezés alapjául. Ezzel dolgoznak a beszerelőink is, akik a beépítést megelőzően előszerelik az adott berendezést.

Beszerelést a szigetszentmiklósi beépítő műhelyünkben ( ÁTI Sziget Ipari Park, 58. épület, 2313. Szigetszentmiklós) végzünk. Szükség esetén vidéki helyszínen is elvégezhető a beszerelés, de ebben az esetben kiszállási díjat számítunk fel.