Miért lehet Önnek szüksége járműberendezésre?

Naponta több ezer forintnyi idő- és anyagveszteség keletkezhet a szakszerűtlen, rossz helykihasználású tárolás miatt. Előfordulhat, hogy nem fér el minden a járműben, ezért az esetenként jelentkező költséges üresjárat is pénzbe kerül.

Egy rosszul felszerelt, átláthatatlan járműben a szerszámokhoz, a felszereléshez való hozzáférés problémát okoz, nem beszélve a guruló, leboruló, előrecsúszó, el- és feldőlő rakomány miatt keletkező sérülésekről, amelyek nem csupán a szállított áruban, és a járműben tehetnek kárt, hanem a járműben utazók testi épségét is veszélyeztetethetik.

Egy jól megtervezett járműberendezés nemcsak a hatékonyságot növeli, de hozzásegíti cégét a sikeres vállalkozásokra jellemző pozitív összkép kialakításához - hiszen rend a lelke mindennek, és ha ez az Ön járművére is igaz, akkor könnyebben, gyorsabban dolgozhat, megrendelői pedig elégedettebbek lesznek.

Az ORSYmobillal minden a helyére kerül.

A Würth konszernnél 1991-ben alapították meg a "Járműberendezés" részleget, melynek 1998 óta Obersulm-Willsbachban van a németországi székhelye: itt gyártják és forgalmazzák az ORSYmobil márkanévvel ellátott, saját fejlesztésű rendszert.

A járműberendezés lehet polcos, munkapados (satuval is), tárolódobozos, fiókos, és a trezor-, valamint szekrényelemek széles skáláját ölelik fel, ez segít megteremteni a megfelelő munkakörülményeket, és áttekinthetővé, rendszerezhetővé teszi a mozgó műhelyt.

A legkülönbözőbb szállítási feladatok igényeit elégítik ki a rögzítő sínek és hevederek, tartó oszlopok, hogy a nagyobb igénybevétel esetén felmerülő rögzítések is megoldottak legyenek. Kezelésük egyszerű, a rakományt mégis biztonságosan rögzítik akár a legextrémebb körülmények között is.