Miért jó a würth-nél dolgozni? Mert...

Stabil és megbízható munkáltató
Szakmai és személyes fejlődést kínál
Hosszútávú karriert biztosít
Nyitott az újításokra, kreatív ötletekre
Rendszeresek a dolgozói rendezvények
Elismeri a kollégák munkáját

szeretünk itt dolgozni

Amit eddig olvashattak rólunk, nem csupán elmélet. Megkértük néhány kollégánkat, hogy meséljék el, miért jó a Würth-nél dolgozni!

Takács Tamás

Takács Tamás

Régióvezető

2006 április 3-án léptem be a céghez, amellyel el is kezdődött az első hivatalos munkanapom. A bennem rejlő tenni akarással és bizalommal, illetve jó adag izgalommal álltam az elkövetkező időszak elé.

Szelestei Dávid

Backoffice

3 éve dolgozom a budaörsi cégközpontban, mint Back Office munkatárs. Szeretem ezt a munkát, mert nincs igazán üresjárat, mindig jön van valami új megoldandó feladat. Úgy érzem, hasznos amit csinálok és ez nekem fontos. A Würth-nél rugalmas munkaidőben dolgozunk, ami szerintem szintén remek dolog.

Szelestei Dávid
Nagy Péter

Nagy Péter

Projektmenedzser

Az én Würthös utazásom öt és fél éve indult egy ismerősi ajánlásnak köszönhetően. Az elmúlt években számos olyan kollégával találkoztam mind idehaza, mind nemzetközi viszonylatban, akiktől lehet és hasznos is tanulni.

Borbély Krisztián

Shop-koordinátor

Több, mint 10 éve dolgozom a Würth Szereléstechnika Kft.-nél. Jelenleg a teljes shophálózat működéséért illetve folyamatos bővítéséért felelek. Aki szereti az értékesítést, és azt, hogy szakmai segítséget illetve megoldást is tud nyújtani termékeinkkel a vevőknek, annak kifejezetten csak ajánlani tudom a munkánkat.

Borbély Krisztián
Badó Szilvia

Badó Szilvia

Értékesítési munkatárs

Egy éve, amikor jelentkeztem a Würth Szereléstechnika Kft-hez fontos szempont volt, hogy stabil lábakon álló, nemzetközi céghez kerüljek. Szeretek mozgásban lenni, az értékesítői munkakör ezt megadja. A legfontosabb mégis az, hogy szakmailag tudok fejlődni és folyamatos támogatást kapok feletteseimtől.

We love Würth