A variálható járműberendezés a maximális egyediség és alacsony tömeg érdekében alumíniumból, acélból és műanyagból készül.

Variálható járműberendezés

A variálható járműberendezés a legapróbb részletekig az Ön munkafolyamataihoz és tárolási szükségleteihez igazítható, ez biztosítja a járművön korlátozottan rendelkezésre álló tér optimális kihasználását. Ezt a maximális rugalmasságot öt sztenderd szélességgel, háromféle mélységgel és 30 mm-es magassági lépcsőkkel tudjuk elérni. Az alumínium, acél és műanyag intelligens anyagkeveréke segít alacsonyan tartani a tömeget, ami ugyanakkor az üzemanyagköltségekre is kedvezően hat.

Árurögzítés

A rendszert még praktikusabbá teszik az árurögzítő sínekhez csatlakoztatható feszítő hevederek, valamint az álló keretekhez rögzíthető további kiegészítők.

Ügyféltámogatás

Ügyféltámogatás és 3D tervezés
Tanácsadóink szaktudása a legmodernebb szoftvertechnológiával kombinálva lehetővé teszi minden egyedi berendezés gyors, egyszerű és méret szerinti megtervezését. Az Ön által meghatározott paraméterek precíz vizualizálásához 3D tervezést alkalmazunk, így Ön egyértelmű képet kap az elképzelt berendezéséről.