A variálható járműberendezés a maximális egyediség és alacsony tömeg érdekében alumíniumból, acélból és műanyagból készül.

Variálható járműberendezés

A variálható járműberendezés a legapróbb részletekig az Ön munkafolyamataihoz és tárolási szükségleteihez igazítható, ez biztosítja a járművön korlátozottan rendelkezésre álló tér optimális kihasználását. Ezt a maximális rugalmasságot öt sztenderd szélességgel, háromféle mélységgel és 30 mm-es magassági lépcsőkkel tudjuk elérni. Az alumínium, acél és műanyag intelligens anyagkeveréke segít alacsonyan tartani a tömeget, ami ugyanakkor az üzemanyagköltségekre is kedvezően hat.

Árurögzítés

A rendszert még praktikusabbá teszik az árurögzítő sínekhez csatlakoztatható feszítő hevederek, valamint az álló keretekhez rögzíthető további kiegészítők.

Gyors fióknyitás

Gyors fióknyitás a teljes szélesség mentén: A széles fiókfogantyúk lehetővé teszik bármely fiók nyitását és zárását annak előlapján bárhol - anélkül, hogy kényelmetlen, kisméretű fogantyúkkal kellene bajlódni.

Praktikus lenyíló ajtó

A praktikus lenyíló ajtóval szerelt polcok könnyen nyithatók. Akárcsak a pocok peremei és a fiókelőlapok, ezek is kiváló minőségű eloxált alumíniumból készülnek.

Biztonságos tárolás és elrendezés

Biztonságos tárolás és elrendezés: A fiókok szabadalmaztatott zárszerkezete mellett számos fiókbetét és szortírozó rendszer gondoskodik arról, hogy az áruk a szállítás során mindvégig a helyükön maradjanak.

Tárolódobozok

A tárolódobozos polcok áttekinthetővé teszik az apró alkatrészek tárolását a járműben. A polcokon rögzített dobozok gondoskodnak a rendről és a gyors hozzáférésről.

Munkapad

A munkapad mindig Önnel tart: Alig foglal helyet a járműben, és a használat helyén néhány gyors kézmozdulattal igény szerint kihúzható, majd rögzíthető a gyorsszorító eszközzel.

Ügyféltámogatás

Ügyféltámogatás és 3D tervezés
Tanácsadóink szaktudása a legmodernebb szoftvertechnológiával kombinálva lehetővé teszi minden egyedi berendezés gyors, egyszerű és méret szerinti megtervezését. Az Ön által meghatározott paraméterek precíz vizualizálásához 3D tervezést alkalmazunk, így Ön egyértelmű képet kap az elképzelt berendezéséről.