A moduláris járműberendezés acélból készül, és rendkívül robusztus kivitelű a legnagyobb terhelhetőség céljából

Moduláris járműberendezés

Az ipar számos szektorában a járműfelszerelést érő mechanikai terhelés különösen nagy. A nagy teherbírású strukturális acélelemekből álló moduláris járműberendezés ideális választás ezen követelményekhez. E modell jellemzői a maximális teherbírás és stabilitás, valamint az egyedileg elérhető speciális megoldások.

Kihúzható munkapad

A kihúzható munkapad - amely ugyanolyan robusztus, mint maga a teljes járműberendezés - elegendő helyet kínál a biztonságos munkavégzéshez.

Biztonságos tárolás és elrendezés

Biztonságos tárolás és elrendezés: A fiókok szabadalmaztatott zárszerkezete mellett számos fiókbetét és szortírozó rendszer gondoskodik arról, hogy az áruk a szállítás során mindvégig a helyükön maradjanak.

Gyors fióknyitás

Gyors fióknyitás a teljes szélesség mentén: A széles fiókfogantyúk lehetővé teszik bármely fiók nyitását és zárását annak előlapján bárhol - anélkül, hogy kényelmetlen, kisméretű fogantyúkkal kellene bajlódni.

Lenyíló ajtó

A praktikus lenyíló ajtóval szerelt polcok könnyen nyithatók. Akárcsak a fiókelőlapok, ezek is kiváló minőségű eloxált alumíniumból készülnek.

Tárolódobozos polcok

A tárolódobozos polcok áttekinthetővé teszik az apró alkatrészek tárolását a járműben. A polcokon rögzített dobozok gondoskodnak a rendről, a szabadalmaztatott előlapok pedig az egyszerű hozzáférésről.

Hosszanti fiókos modulok

A hosszanti fiókos modulok kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé az oldalajtók felől.

Ügyféltámogatás

Ügyféltámogatás és 3D tervezés
Tanácsadóink szaktudása a legmodernebb szoftvertechnológiával kombinálva lehetővé teszi minden egyedi berendezés gyors, egyszerű és méret szerinti megtervezését. Az Ön által meghatározott paraméterek precíz vizualizálásához 3D tervezést alkalmazunk, így Ön egyértelmű képet kap az elképzelt berendezéséről.